Masterproeven digitalisering

Cool, A. (2020-2021). Internet in de gevangenis: risico of opportuniteit? Masterproef Criminologische Wetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Hahn, B. (2016-2017). Educatie aan buitenlandse gedetineerden aangeboden door het thuisland. Evaluatie van de pilootprojecten van het FORINER-project. Masterproef in de Agogische Wetenschappen, Vrije Universiteit Brussel.

Tack, F. (2015-2016). Een mixed-method onderzoek naar het aanbod en gebruik van ICT in Europese gevangenissen. Masterproef Agogische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel.

Van Cleven, B. (2016-2017). Vlaamse onderzoekers aan het woord over educatie tijdens detentie. Een kwalitatief onderzoek naar de ervaringen van Vlaamse onderzoekers en reeds gevoerd onderzoek naar leren en detentie.Masterproef Agogische Wetenschappen, Vrije Universiteit Brussel.

Van Eeckhout, Y. (2015-2016). Een mixed-method onderzoek naar het aanbod van educatie voor buitenlandse gedetineerden in Europese gevangenissen.Masterproef Agogische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel. 

Van Steenbergen, J. (2016-2017). ICT in detentie: Prison Cloud als brug tussen gevangenis en samenleving.Masterproef Psychologie en Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Gent.


Heb je een masterproef rond een gerelateerd topic geschreven en wil je dit graag delen, laat het ons weten via bieke@klasbak.net.

Masterproeven digitalisering

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x