Schrijf mee aan het Klasbak memorandum!

Klasbak probeert het beleid van politieke overheden te beïnvloeden. Op deze manier willen we structurele veranderingen rond leren en detentie realiseren. De verkiezingen van 2019 op Vlaams en Federaal bestuursniveau zijn de uitgelezen kans om politici warm te maken voor ons thema. Klasbak werkt daarom aan een memorandum met aanbevelingen voor politici. Thema's die tijdens onze Klasbak kick-off werden besproken zoals digitalisering, de samenwerking met justitie en het leerklimaat in de gevangenis, worden zeker meegenomen. 

Hebben jullie vanuit praktijkervaringen zelf nog aanbevelingen die we zeker moeten vermelden, dan horen wij dat graag! Stuur ons jouw visie en ervaringen zodat wij ze kunnen verwerken in het memorandum. Na de zomervakantie kunnen geïnteresseerden deelnemen aan een discussie over onze aanbevelingen. Nadien overhandigen we ons finaal plan aan de politieke partijen. 

Stuur jouw ideeën naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.